Ibsen produktion

Södermanlands län

Information

610108-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ibsen produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ibsen produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Flen som är den kommunen som Ibsen produktion finns i.

Ibsen produktion har varit registrerat sedan 2006-04-24 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ibsen produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Ibsen produktion är och det finns flera bolag i Flen som också är .

Firmatecknare för Ibsen produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ibsen produktion så kan ni göra det på telefon genom 0157-21090 eller genom brev på följande adress:

Kreativa kontorstjänster såsom web-design+produktion,reklamorginalproduktion,planering av reklamkampanjer planering och produktion mässmonters.

Det finns olika personer som har en koppling med Ibsen produktion och det är Ibsen, Arnulf som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,