Catharina Marklund EU-Konsult och Utbildningsmäklare

Södermanlands län

Information

Catharina Marklund EU-Konsult och Utbildningsmäklare hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Flen som är den kommunen där Catharina Marklund EU-Konsult och Utbildningsmäklare finns. I Flen så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Catharina Marklund EU-Konsult och Utbildningsmäklare tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Catharina Marklund EU-Konsult och Utbildningsmäklare har haft sedan 2005-01-13. Catharina Marklund EU-Konsult och Utbildningsmäklare har funnits sedan och 2005-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Catharina Marklund EU-Konsult och Utbildningsmäklare så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-96155.

Flen arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Catharina Marklund EU-Konsult och Utbildningsmäklare har idag 630421-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Catharina Marklund EU-Konsult och Utbildningsmäklare

Konsultverksamhet inom utbildning och hjälp vid ansökan av eu-medel.

I Catharina Marklund EU-Konsult och Utbildningsmäklare så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Marklund, Margot Eva Catharina som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .