Hanssons Persienn o Markis

Södermanlands län

Information

641128-XXXX är organisationsnummer för företaget Hanssons Persienn o Markis. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hanssons Persienn o Markis är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Flen som är den kommunen som Hanssons Persienn o Markis finns i.

Hanssons Persienn o Markis har varit registrerat sedan 1992-05-04 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hanssons Persienn o Markis så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hanssons Persienn o Markis är och det finns flera bolag i Flen som också är .

Firmatecknare för Hanssons Persienn o Markis är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hanssons Persienn o Markis så kan ni göra det på telefon genom 0150-22361 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och service av persienner och markiser

Det finns olika personer som har en koppling med Hanssons Persienn o Markis och det är Hansson, Björn-Ola William Michael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,