Farmartjänst Flen Ekonomisk förening

Södermanlands län

Information

716424-0926 är organisationsnummer för verksamheten Farmartjänst Flen Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Farmartjänst Flen Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Flen som är den kommunen som Farmartjänst Flen Ekonomisk förening finns i.

Farmartjänst Flen Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1992-07-23 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Farmartjänst Flen Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Farmartjänst Flen Ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Flen som också är .

Firmatecknare för Farmartjänst Flen Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Farmartjänst Flen Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0157-30321 eller genom brev på följande adress:

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att själv eller genom annan marknadsföra de tjän- ster medlemmarna kan utföra utanför deras lantbruk på för dem tillgänglig tid, till medlemmarna förmedla uppdrag om utförande av tjänster som avses i föregående stycke, utföra uppdrag med an- litande av föreningens resurser samt bedriva med ovanstående för- enlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Farmartjänst Flen Ekonomisk förening och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,