Bostadsrättsföreningen Degeln

Södermanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Degeln vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Flen så är Bostadsrättsföreningen Degeln en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Flen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Flen och i Södermanlands län. Redan 1957-06-06 så skapades Bostadsrättsföreningen Degeln och verksamheten är har F-skattsedel Bostadsrättsföreningen Degeln har haft det sedan 1994-01-01.

Bostadsrättsföreningen Degeln är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

718500-0374 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Flen.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Degeln och det finns många verksamheter som är i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Degeln så går det att nå dem via telefon på 0157-12676 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Degeln är Andersson, Björn Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Leif Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Anita Birgitta Linnéa som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kumlin, Ingvar Arne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Lena Marianne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydstedt, Siv Catarina som är född 1964 och har titeln Suppleant.