Niklas Karlsson Byggkonsult

Södermanlands län

Information

720708-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Niklas Karlsson Byggkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Niklas Karlsson Byggkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Flen som är den kommunen som Niklas Karlsson Byggkonsult finns i.

Niklas Karlsson Byggkonsult har varit registrerat sedan 1994-03-22 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Niklas Karlsson Byggkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Niklas Karlsson Byggkonsult är och det finns flera verksamheter i Flen som också är .

Firmatecknare för Niklas Karlsson Byggkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Niklas Karlsson Byggkonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Niklas Karlsson Byggkonsult och det är Karlsson, Anders Erik Niklas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,