Tormentor

Södermanlands län

Information

780205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tormentor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tormentor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Flen som är den kommunen som Tormentor finns i.

Tormentor har varit registrerat sedan 1997-06-30 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tormentor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Tormentor är och det finns flera verksamheter i Flen som också är .

Firmatecknare för Tormentor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tormentor så kan ni göra det på telefon genom 016-344440 eller genom brev på följande adress:

Möbelsnickeri, hästsport och fastighetsskötsel.

Det finns olika personer som har en koppling med Tormentor och det är Rutanen, Karl Henrik som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,