Ideella föreningen Hopphästklubben (HK) med firma Hopphästklubben (HK)

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Ideella föreningen Hopphästklubben (HK) med firma Hopphästklubben (HK). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Flen här finns det många olika Ideell förening. Ideella föreningen Hopphästklubben (HK) med firma Hopphästklubben (HK) tillhör bolagstypen "Ideell förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Flen jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Ideella föreningen Hopphästklubben (HK) med firma Hopphästklubben (HK) är ej momsregistretat och har organisationsnummer 817606-9006.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0414-72222 alternativt besöka eller skicka post till Ideella föreningen Hopphästklubben (HK) med firma Hopphästklubben (HK) på följande adress Grevlunda Nygård, 277 36, Vitaby.

Ideella föreningen Hopphästklubben (HK) med firma Hopphästklubben (HK) är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-04-22.

I Ideella föreningen Hopphästklubben (HK) med firma Hopphästklubben (HK) så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Stimulans av avel, uppfödning coh utbildning av högkvalitativa hopphästar genom aktiviteter med uppfödare, utbildare och ryttare.