Handelsbolaget Gunnar Erikssons Elektriska

Södermanlands län

Information

916409-1895 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Gunnar Erikssons Elektriska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Gunnar Erikssons Elektriska är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Flen som är den kommunen som Handelsbolaget Gunnar Erikssons Elektriska finns i.

Handelsbolaget Gunnar Erikssons Elektriska har varit registrerat sedan 1974-07-19 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Gunnar Erikssons Elektriska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Handelsbolaget Gunnar Erikssons Elektriska är och det finns flera bolag i Flen som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Gunnar Erikssons Elektriska är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Gunnar Erikssons Elektriska så kan ni göra det på telefon genom 0157-31045 eller genom brev på följande adress:
Skebokvarn Gammelgården, 642 91, Flen

Elinstallationer samt försäljning av elartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Gunnar Erikssons Elektriska och det är Eriksson, Elsweig Margareta som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Sven Bengt Gunnar som är född 1939 och har titeln Bolagsman,