Åkerö Säteri Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Flen och Åkerö Säteri Kommanditbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Åkerö Säteri Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Åkerö Säteri Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Åkerö Säteri Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1997-12-19. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Flen där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Åkerö Säteri Kommanditbolag ska trivas.

I Flen så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Förvaltning av fastigheter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åkerö Säteri Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Åkerö Säteri Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Flen.

Vill man komma i kontakt med Åkerö Säteri Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0157-70100.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Åkerö Säteri Kommanditbolag är Åkerö Förvaltning Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Ramel, Carin Henriette som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, .

Åkerö Säteri Kommanditbolag har 916516-3867 som sitt organisationsnummer.