Stall Okey Handelsbolag

Södermanlands län

Information

969620-1376 är organisationsnummer för företaget Stall Okey Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Okey Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Flen som är den kommunen som Stall Okey Handelsbolag finns i.

Stall Okey Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-10-31 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Okey Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Stall Okey Handelsbolag är och det finns flera bolag i Flen som också är .

Firmatecknare för Stall Okey Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av alla bolagsmän var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Stall Okey Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Dillnäs Rostorp, 646 93, Gnesta

Bolaget ska bedriva avel och tävlingsverksamhet med hästar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Okey Handelsbolag och det är Andersson, Gunnevi Elisabet som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Andersson, Karl Jörgen Thomas som är född 1950 och har titeln Bolagsman,