Skoga Kulturhus Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Flen och Skoga Kulturhus Handelsbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skoga Kulturhus Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Skoga Kulturhus Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Skoga Kulturhus Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-10-13. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Flen där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skoga Kulturhus Handelsbolag ska trivas.

I Flen så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skoga Kulturhus Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Skoga Kulturhus Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Flen.

Vill man komma i kontakt med Skoga Kulturhus Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0157-15102.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Skoga Kulturhus Handelsbolag är Linered, Anders Olof Ingemar som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Österberg Linered, Ann-Marie Linnéa som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Skoga Kulturhus Handelsbolag har 969643-4464 som sitt organisationsnummer.