V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Flen. Det är nämligen den kommunen som V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1998-08-12. Men sedan 1999-01-01 så har V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 35, 640 30, Hälleforsnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Flen arbetar för att företag som V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag. Det finns flera företag i Södermanlands län.

Tapetserarverkstad, försäljning av tyger samt därmed förenlig verksamhet. Tillverkning, reparation och försäljning av veteran motorcykel delar.

Firmatecknare för V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag och det är följande personer, Horley, Victor som är född 1944 och har titeln Komplementär, Horley, Britt-Marie som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för V.H. Antik & MC Renovering Kommanditbolag är 969652-0791.