L och L bilverkstad Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Flen och L och L bilverkstad Handelsbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och L och L bilverkstad Handelsbolag är ett av dem. Statusen för L och L bilverkstad Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

L och L bilverkstad Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-04-11. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Flen där bolaget finns i jobbar för att bolag som L och L bilverkstad Handelsbolag ska trivas.

I Flen så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad, reparation, service samt rostskador. Service av småmaskiner såsom gräsklippare, jordfräsar och motorsågar. Besiktning av arbetarbilar. Plåtskador förberedande för lackering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L och L bilverkstad Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15.

Idag är L och L bilverkstad Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Flen.

Vill man komma i kontakt med L och L bilverkstad Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0157-20334.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med L och L bilverkstad Handelsbolag är Iserhills, Leif Isidor som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Iserhills, Lita Mustati som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

L och L bilverkstad Handelsbolag har 969693-0354 som sitt organisationsnummer.