Mec-Um Restaurang Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Mec-Um Restaurang Kommanditbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Flen som är den kommunen där Mec-Um Restaurang Kommanditbolag finns. I Flen så finns det många olika Kommanditbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Mec-Um Restaurang Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Mec-Um Restaurang Kommanditbolag har haft sedan 2004-10-07. Mec-Um Restaurang Kommanditbolag har funnits sedan och 2004-11-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mec-Um Restaurang Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottningg. 11, 642 37, Flen men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0157-14700.

Flen arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Mec-Um Restaurang Kommanditbolag har idag 969694-5402 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Mec-Um Restaurang Kommanditbolag

Restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Mec-Um Restaurang Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öztürk, Mecit som är född 1977 och har titeln Komplementär, Öztürk, Ali som är född 1979 och har titeln Kommanditdelägare, .