PÅW Konsult

Södermanlands län

Information

400329-XXXX är organisationsnummer för verksamheten PÅW Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PÅW Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Flen som är den kommunen som PÅW Konsult finns i.

PÅW Konsult har varit registrerat sedan 2000-04-07 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PÅW Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-01.

PÅW Konsult är och det finns flera verksamheter i Flen som också är .

Firmatecknare för PÅW Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med PÅW Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0157-14317 eller genom brev på följande adress:

Administration och redovisning.

Det finns olika personer som har en koppling med PÅW Konsult och det är Wallin, Per-Åke som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,