HS Konsult

Södermanlands län

Information

410911-XXXX är organisationsnummer för bolaget HS Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HS Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Flen som är den kommunen som HS Konsult finns i.

HS Konsult har varit registrerat sedan 2002-11-20 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för HS Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-12.

HS Konsult är och det finns flera bolag i Flen som också är .

Firmatecknare för HS Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med HS Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0157-60457 eller genom brev på följande adress:

Marknadsföringsuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med HS Konsult och det är Spångberg, Håkan Stig Lennart som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,