MASKINCENTER i Sparreholm

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Flen och MASKINCENTER i Sparreholm är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och MASKINCENTER i Sparreholm är ett av dem. Statusen för MASKINCENTER i Sparreholm är att Bolaget är aktivt.

MASKINCENTER i Sparreholm är ett Enskild firma och skapades 1991-10-28. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Flen där bolaget finns i jobbar för att bolag som MASKINCENTER i Sparreholm ska trivas.

MASKINCENTER i Sparreholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Flen så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Lantbruk, legokörning med lantbruksmaskiner samt försäljning och service av maskiner

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MASKINCENTER i Sparreholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11.

Idag är MASKINCENTER i Sparreholm och det finns flera bolag som är det idag i Flen.

Vill man komma i kontakt med MASKINCENTER i Sparreholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0157-30440.

.

De som är på något sätt har med MASKINCENTER i Sparreholm är Melin, Carl Gustaf Sigurd som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MASKINCENTER i Sparreholm har 421029-XXXX som sitt organisationsnummer.