Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs

Södermanlands län

Information

Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs är ett av många företag som finns i Flen. Det är nämligen den kommunen som Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-01-22.

Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2003-08-20. Men sedan 2004-01-22 så har Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0157-40506.

Flen arbetar för att företag som Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs. Det finns flera företag i Södermanlands län.

Byggverksamhet och städning.

Firmatecknare för Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs och det är följande personer, Larsson, Bo Ingemar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bosse Larssons Bygg o Fastighetsservice Hälleforsnäs är 450830-XXXX.