Osbecks TeknikDesign

Södermanlands län

Information

Försäljning av egenproducerade läromedel, teknikuppgifter för teknikundervisning i grundskolan. Försäljning av materialsatser för att i teknikundervisningen skapa konstruktioner eller tillverka en produkt, elektronikkomponenter såsom transistorer, IC-kretsar, motstånd och kondensatorer, elektromekaniska komponenter såsom strömbrytare, kontakter, kabel, elmotorer och batterier, handverktyg och mindre maskiner såsom handborrmaskin, kretskortsborrmaskin, bandputs, kontursåg och värmepistol.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Osbecks TeknikDesign vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Flen så är Osbecks TeknikDesign en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Flen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Flen och i Södermanlands län. Redan 1996-03-06 så skapades Osbecks TeknikDesign och verksamheten är har F-skattsedel Osbecks TeknikDesign har haft det sedan 1999-01-01.

Osbecks TeknikDesign är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

491224-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Flen.

Just nu är Osbecks TeknikDesign och det finns många verksamheter som är i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Osbecks TeknikDesign så går det att nå dem via telefon på 0157-20937 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Osbecks TeknikDesign är Osbeck, Per Anders som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .