Management Mind UK Ltd (Sweden filial)

Södermanlands län

Information

Management Mind UK Ltd (Sweden filial) är ett bolag som finns i Flen. I Management Mind UK Ltd (Sweden filial) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Breslin, Patrick Gorman som är född 1946 och har titeln VD, Larsson, Jan Erik Kenneth som är född 1955 och har titeln Vice VD, Lundström, Kjell Arne som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Management Mind UK Ltd (Sweden filial) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Management Mind UK Ltd (Sweden filial) på telefon 0157-13032.

Filialen skall bedriva konsultverksamhet i företagsutveckling, företagsekonomi, ledarskap samt engelska, översättning och tolkning från engelska till svenska och svenska till engelska.

Idag är Management Mind UK Ltd (Sweden filial) av bolagstypen Filial.

Management Mind UK Ltd (Sweden filial) är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Flen arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Management Mind UK Ltd (Sweden filial) innehar ej F-skattsedel och Management Mind UK Ltd (Sweden filial) är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Management Mind UK Ltd (Sweden filial) så är det följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören och vice verkställande direktören var för sig.

Management Mind UK Ltd (Sweden filial) har 516403-2459 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.