IDÉ & REKLAM, Thomas Holmgren

Södermanlands län

Information

520526-XXXX är organisationsnummer för företaget IDÉ & REKLAM, Thomas Holmgren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IDÉ & REKLAM, Thomas Holmgren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Flen som är den kommunen som IDÉ & REKLAM, Thomas Holmgren finns i.

IDÉ & REKLAM, Thomas Holmgren har varit registrerat sedan 1980-06-06 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för IDÉ & REKLAM, Thomas Holmgren så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

IDÉ & REKLAM, Thomas Holmgren är och det finns flera bolag i Flen som också är .

Firmatecknare för IDÉ & REKLAM, Thomas Holmgren är följande:

Vill ni komma i kontakt med IDÉ & REKLAM, Thomas Holmgren så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Layout, design, grafisk formgivning och teckningar

Det finns olika personer som har en koppling med IDÉ & REKLAM, Thomas Holmgren och det är Holmgren, Erik Tomas Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,