G. Kinnvall Aktiebolag

Södermanlands län

Information

G. Kinnvall Aktiebolag är ett av många företag som finns i Flen. Det är nämligen den kommunen som G. Kinnvall Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

G. Kinnvall Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

G. Kinnvall Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1952-01-28. Men sedan 1980-01-01 så har G. Kinnvall Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skarvnäs Gård, 640 34, Sparreholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på G. Kinnvall Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0157-30405.

Flen arbetar för att företag som G. Kinnvall Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för G. Kinnvall Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall driva handel med rostfria rörprodukter och andra halvfabrikat av metaller ävensom bedriva administrativ uppdragsverksamhet samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för G. Kinnvall Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till G. Kinnvall Aktiebolag och det är följande personer, Kinnvall, Ann Cecilia som är född 1962 och har titeln VD, Kinnvall, Ann Cecilia som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinnvall, Claes Gustaf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinnvall, Hans Gustaf som är född 1933 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för G. Kinnvall Aktiebolag är 556056-4741.