Mellösa Metall Aktiebolag (MM-bolaget)

Södermanlands län

Information

556098-9534 är organisationsnummer för företaget Mellösa Metall Aktiebolag (MM-bolaget). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mellösa Metall Aktiebolag (MM-bolaget) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Flen som är den kommunen som Mellösa Metall Aktiebolag (MM-bolaget) finns i.

Mellösa Metall Aktiebolag (MM-bolaget) har varit registrerat sedan 1965-07-19 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mellösa Metall Aktiebolag (MM-bolaget) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Mellösa Metall Aktiebolag (MM-bolaget) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Flen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mellösa Metall Aktiebolag (MM-bolaget) är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Anders Olof -Österberg, Solveig Maria

Vill ni komma i kontakt med Mellösa Metall Aktiebolag (MM-bolaget) så kan ni göra det på telefon genom 0157-60487 eller genom brev på följande adress:
Ekv. 6, 640 31, Mellösa

Bolaget skall bedriva tillverkning av verktyg och husgerådsartiklar, ävensom idka därmed föenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mellösa Metall Aktiebolag (MM-bolaget) och det är Andersson, Anders Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Solveig Maria som är född 1943 och har titeln Suppleant, Muhrbeck, Carl Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,