B.J. Ericsson & Söner Åkeri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns B.J. Ericsson & Söner Åkeri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Flen här finns det många olika Aktiebolag. B.J. Ericsson & Söner Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Flen jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

B.J. Ericsson & Söner Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556115-4906.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0150-30004 alternativt besöka eller skicka post till B.J. Ericsson & Söner Åkeri Aktiebolag på följande adress Dämbol Sofielund, 640 33, Bettna.

B.J. Ericsson & Söner Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I B.J. Ericsson & Söner Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Eriksson, Bror Claes Robert som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Eriksson, Siv Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.