Kulturpärlan Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Kulturpärlan Aktiebolag är ett bolag som finns i Flen. I Kulturpärlan Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åström, Göran Olof som är född 1942 och har titeln VD, Åström, Göran Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström Ohlinger, Emmy Katharina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bentevik, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kulturpärlan Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kulturpärlan Aktiebolag på telefon 0157-21660.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, restaurang- och konferensverksamhet ävensom lanthandel samt handel med konst och antikviteter jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kulturpärlan Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kulturpärlan Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Flen arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kulturpärlan Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kulturpärlan Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kulturpärlan Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kulturpärlan Aktiebolag har 556166-9648 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.