Ljuspunkten i Flen Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Ljuspunkten i Flen Aktiebolag är ett bolag som finns i Flen. I Ljuspunkten i Flen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Hans Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Kerstin Anna Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Berlin, Erik Oscar som är född 1933 och har titeln Revisor, Berlins Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ljuspunkten i Flen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ljuspunkten i Flen Aktiebolag på telefon 0157-51725.

Bolaget skall bedriva försäljning av hushållsmaskiner, armaturer och elektriska artiklar, aktier och värdepapper, montering och service av taxametrar i taxibilar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ljuspunkten i Flen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ljuspunkten i Flen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Flen arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ljuspunkten i Flen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ljuspunkten i Flen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ljuspunkten i Flen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ljuspunkten i Flen Aktiebolag har 556179-7555 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.