Talaris (Sweden) AB (Talja Industriområdet)

Södermanlands län

Information

556179-8256 är organisationsnummer för bolaget Talaris (Sweden) AB (Talja Industriområdet). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Talaris (Sweden) AB (Talja Industriområdet) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Flen som är den kommunen som Talaris (Sweden) AB (Talja Industriområdet) finns i.

Talaris (Sweden) AB (Talja Industriområdet) har varit registrerat sedan 1973-04-18 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Talaris (Sweden) AB (Talja Industriområdet) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Talaris (Sweden) AB (Talja Industriområdet) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Flen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Talaris (Sweden) AB (Talja Industriområdet) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Talaris (Sweden) AB (Talja Industriområdet) så kan ni göra det på telefon genom 0157-65500 eller genom brev på följande adress:
Taljav. 8, 642 91, Flen

Bolaget skall driva utveckling, tillverkning, försäljning, uthyrning samt därmed förenlig verksamhet inom företrädesvis områdena dokumentbehandling, elektronik och mekanisk verkstadsindustri.

Det finns olika personer som har en koppling med Talaris (Sweden) AB (Talja Industriområdet) och det är Adams, Gervase Paul som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Adams, Gervase Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cust, Gary William som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Harry, Daniel Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ekström, Karl Peter som är född 1957 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorOlsson, Björn Filip som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,