Bromz Automat Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Flen och Bromz Automat Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bromz Automat Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bromz Automat Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Bromz Automat Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1974-10-03. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Flen där företaget finns i jobbar för att företag som Bromz Automat Aktiebolag ska trivas.

I Flen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av automater ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bromz Automat Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Bromz Automat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Flen.

Vill man komma i kontakt med Bromz Automat Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-92165.

Firman tecknas av styrelsen..

De som är på något sätt har med Bromz Automat Aktiebolag är Broms, Leif Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Broms, Gustav Rune som är född 1929 och har titeln Suppleant, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Bromz Automat Aktiebolag har 556188-2118 som sitt organisationsnummer.