Tystor AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av batteriladdare samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tystor AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Flen så är Tystor AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Flen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Flen och i Södermanlands län. Redan 1976-11-09 så skapades Tystor AB och verksamheten är har F-skattsedel Tystor AB har haft det sedan 1994-01-01.

Tystor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556193-5635 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Flen.

Just nu är Tystor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Tystor AB så går det att nå dem via telefon på 0157-70450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tystor AB är Fahlman, Nils Tomas som är född 1954 och har titeln VD, Fahlman, Nils Tomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlman, Nils Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Carolina Elisabeth som är född 1979 och har titeln Suppleant, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Olsson, Stefan Karl Erik som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .