Aktiebolaget Ackulab

Södermanlands län

Information

Aktiebolaget Ackulab är ett bolag som finns i Flen. I Aktiebolaget Ackulab finns det lite olika personer som är förknippade och det är Törner, Per Håkan som är född 1957 och har titeln VD, Törner, Per Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kjell Evert som är född 1955 och har titeln Suppleant, Muhrbeck, Carl Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Ackulab så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Ackulab på telefon 0157-14600.

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja elektroniskt material, bl.a. för gasbranschen, bedriva konsultverksamhet inom samma område, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Ackulab av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Ackulab är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Flen arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Ackulab innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Ackulab är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Ackulab så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Ackulab har 556211-6094 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.