Bil & Däck i Flen Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Flen och Bil & Däck i Flen Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bil & Däck i Flen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bil & Däck i Flen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bil & Däck i Flen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-01-26. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Flen där företaget finns i jobbar för att företag som Bil & Däck i Flen Aktiebolag ska trivas.

I Flen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av biltillbehör och däck ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bil & Däck i Flen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Bil & Däck i Flen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Flen.

Vill man komma i kontakt med Bil & Däck i Flen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0157-13060.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bil & Däck i Flen Aktiebolag är Knutsson, Astrid Mona Carina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hollstein, Karl Henry Ingvar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Muhrbeck, Carl Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Bil & Däck i Flen Aktiebolag har 556224-6834 som sitt organisationsnummer.