Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Flen. Det är nämligen den kommunen som Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1983-11-16. Men sedan 1984-01-01 så har Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Malma-Lundby Åkersnäs 2, 642 96, Malmköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0157-20132.

Flen arbetar för att verksamheter som Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ingvarsson, Axel Lars -Lundin Ingvarsson, Markus Lars M.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag och det är följande personer, Ingvarsson, Axel Lars som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin Ingvarsson, Markus Lars M som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Vårenius, Karl Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Eva Elisabet Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Dahlström, Mats Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Mats Dahlström Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Åkersnäs Gräv & Lantbruk Aktiebolag är 556235-8522.