Ridanläggningen i Dunker AB

Södermanlands län

Information

Ridanläggningen i Dunker AB är ett företag som finns i Flen. I Ridanläggningen i Dunker AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmlöf, Mildrid Kristin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmlöf, Hans Krister som är född 1953 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ridanläggningen i Dunker AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ridanläggningen i Dunker AB på telefon 0157-21200.

Bolaget skall bedriva boxuthyrning, ridutrustning, tillridning samt utbildningsverksamhet inom ridsportområdet och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva frisörverksamhet.

Idag är Ridanläggningen i Dunker AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ridanläggningen i Dunker AB är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Flen arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ridanläggningen i Dunker AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ridanläggningen i Dunker AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ridanläggningen i Dunker AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ridanläggningen i Dunker AB har 556237-9148 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.