W.H. Erikssons Åkeri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556268-2038 är organisationsnummer för företaget W.H. Erikssons Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som W.H. Erikssons Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Flen som är den kommunen som W.H. Erikssons Åkeri Aktiebolag finns i.

W.H. Erikssons Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-11-21 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för W.H. Erikssons Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

W.H. Erikssons Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Flen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för W.H. Erikssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med W.H. Erikssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0157-10098 eller genom brev på följande adress:
Bergsg. 30, 642 31, Flen

Bolaget skall bedriva transporter, och idka därmed förenlig verksamhet, samt äga, förvalta, köpa och sälja värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med W.H. Erikssons Åkeri Aktiebolag och det är Eriksson, Johan Anders Weijne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Laijla som är född 1957 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,