Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Flen som är den kommunen där Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns. I Flen så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Oppundav. 21, 640 33, Bettna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0155-293300.

Flen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag har idag 556268-4430 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Bert Gunnar Tomas -Johansson, Peter Joakim -Olsson, Hans Erik Gunnar är den som för stunden ansvarar för Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, tillverkning av specialmaskiner och svetsade konstruktioner för pappers,-cellulosa- och kemiska industrier ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.

I Vrena Mekaniska Verkstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Hans Erik Gunnar som är född 1962 och har titeln VD, Olsson, Hans Erik Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bert Gunnar Tomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Flodberg, Kent Gösta Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönman, Jan Tomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Johansson, Peter Joakim som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotJansson, Karl Erik Arne som är född 1963 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Feucht, Karl Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Joelsson, Bernth Ingemar som är född 1939 och har titeln RevisorTjärna Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorRevisionshuset Planeten som är född och har titeln Revisor.