Byggnadsfirma Tomas och Anita Karlsson Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Byggnadsfirma Tomas och Anita Karlsson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Flen här finns det många olika Aktiebolag. Byggnadsfirma Tomas och Anita Karlsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Flen jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Byggnadsfirma Tomas och Anita Karlsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556282-0653.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0157-20821 alternativt besöka eller skicka post till Byggnadsfirma Tomas och Anita Karlsson Aktiebolag på följande adress Hosjö Ryttargärdet, 642 96, Malmköping.

Byggnadsfirma Tomas och Anita Karlsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-11-10.

I Byggnadsfirma Tomas och Anita Karlsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Anita Siv Astrid som är född 1951 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bygg- och entreprenadverksamhet med handel och förvaltning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.