Johan Huldt Design Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556285-7697 är organisationsnummer för bolaget Johan Huldt Design Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johan Huldt Design Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Flen som är den kommunen som Johan Huldt Design Aktiebolag finns i.

Johan Huldt Design Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-10-22 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Johan Huldt Design Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Johan Huldt Design Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Flen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Johan Huldt Design Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Johan Huldt Design Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-151295 eller genom brev på följande adress:
Sörby Mellangård , 646 51, Stjärnhov

Bolaget skall bedriva formgivning och marknadsföring av inrednings- och miljödetaljer, konsulterande inrednings- och miljö- planering, idka handel med möbler och husgeråd samt konsulterande verksamhet inom personlig utveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Johan Huldt Design Aktiebolag och det är Huldt, Johan Gunnar Hampus som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Huldt, Alma Maria Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Mats Kenneth Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,