Flens Eltjänst Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationer, försäljning och reparation av hushållsmaskiner, skrivbyråverksamhet, redovisningsservice, fastighets- och värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Flens Eltjänst Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Flen så är Flens Eltjänst Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Flen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Flen och i Södermanlands län. Redan 1986-11-12 så skapades Flens Eltjänst Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Flens Eltjänst Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Flens Eltjänst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556286-2226 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Flen.

Just nu är Flens Eltjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Flens Eltjänst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0157-15115 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Flens Eltjänst Aktiebolag är Andersson, Arne Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lina Elisabeth som är född 1983 och har titeln Suppleant, Johansen, Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor, .