Stora Huset Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsult och kursverksamhet inom företrädesvis företagsekonomiska frågor äga och förvalta fast egendom äga och förvalta värdepapper ävensom bedriva övrig med ovanstående förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stora Huset Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Flen så är Stora Huset Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Flen arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Flen och i Södermanlands län. Redan 1986-12-15 så skapades Stora Huset Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Stora Huset Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Stora Huset Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556289-9129 är organisationsnummret för bolaget som finns i Flen.

Just nu är Stora Huset Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Stora Huset Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0157-41520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stora Huset Aktiebolag är Boman, Ragnar Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköldebrand, Barbro som är född 1940 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .