Flensoptikern AB (Centralgatan)

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende utprovning av glasögon och kontaktlinser samt försäljning av optiska artiklar, därtill förvaltning av såväl fast som lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Flensoptikern AB (Centralgatan) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Flen så är Flensoptikern AB (Centralgatan) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Flen arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Flen och i Södermanlands län. Redan 1987-10-06 så skapades Flensoptikern AB (Centralgatan) och bolaget är har F-skattsedel Flensoptikern AB (Centralgatan) har haft det sedan 1994-01-01.

Flensoptikern AB (Centralgatan) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556306-9490 är organisationsnummret för bolaget som finns i Flen.

Just nu är Flensoptikern AB (Centralgatan) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Flensoptikern AB (Centralgatan) så går det att nå dem via telefon på 0157-10311 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Flensoptikern AB (Centralgatan) är Andersson, Sven Mats Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivarsson, Pär Thore som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Tore Martin som är född 1922 och har titeln Suppleant, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Frisell, Gustaf Jan Olof som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.