Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag är ett företag som finns i Flen. I Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Erik Magnus som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Monica Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Carlstedt, Ester Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag på telefon 070-5618101.

Bolaget skall bedriva smidesverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Flen arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Magnus Erikssons Smide i Flenmo Aktiebolag har 556356-8996 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.