Bergsprängning Leif Larsson Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556365-5801 är organisationsnummer för företaget Bergsprängning Leif Larsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergsprängning Leif Larsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Flen som är den kommunen som Bergsprängning Leif Larsson Aktiebolag finns i.

Bergsprängning Leif Larsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-07-21 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergsprängning Leif Larsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bergsprängning Leif Larsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Flen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bergsprängning Leif Larsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bergsprängning Leif Larsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6474640 eller genom brev på följande adress:
Snösätragränd 3, 124 60, Bandhagen

Bolaget skall bedriva bergsprängningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergsprängning Leif Larsson Aktiebolag och det är Nurmi, Meeri Helena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Edenfeldt, Teres Maria som är född 1981 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor,