Däckcentrum i Flen Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Däckcentrum i Flen Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Flen som är den kommunen där Däckcentrum i Flen Aktiebolag finns. I Flen så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Däckcentrum i Flen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Däckcentrum i Flen Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Däckcentrum i Flen Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Däckcentrum i Flen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Taljav. 2 C, 642 91, Flen men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0157-51180.

Flen arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Däckcentrum i Flen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Däckcentrum i Flen Aktiebolag har idag 556368-5626 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Sahlin, Sören Bengt Oskar är den som för stunden ansvarar för Däckcentrum i Flen Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och regummerade däck, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Däckcentrum i Flen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eckerström, Peter Roland som är född 1957 och har titeln VD, Sahlin, Sören Bengt Oskar som är född 1946 och har titeln Extern vice VD, Eckerström, Peter Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eckerström, Carina Marie-Louise som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lyngenberg, Anders Kristian som är född 1974 och har titeln Revisor, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .