Flens Byggelement AB

Södermanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konstruktion, tillverkning och montering av trä- och stålelement (prefabricerade) för direktleveranser och entreprenadarbeten till alla typer av byggnader. Vidare tillverkas och försäljes kundanpassaed produkter för därtill hörande prefabricerade byggnadselement. Bolaget skall även bedriva transport och åkeriverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Flens Byggelement AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Flen så är Flens Byggelement AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Flen arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Flen och i Södermanlands län. Redan 1990-04-23 så skapades Flens Byggelement AB och företaget är har F-skattsedel Flens Byggelement AB har haft det sedan 1994-01-01.

Flens Byggelement AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556384-2037 är organisationsnummret för företaget som finns i Flen.

Just nu är Flens Byggelement AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Flens Byggelement AB så går det att nå dem via telefon på 0157-10050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Flens Byggelement AB är Pettersson, Siri Anette som är född 1954 och har titeln VD, Pettersson, Siri Anette som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Gunnar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Svedberg, Karl Anders Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, Lundström, Kjell Arne som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.