B J E Förvaltnings Aktiebolag

Södermanlands län

Information

B J E Förvaltnings Aktiebolag är ett bolag som finns i Flen. I B J E Förvaltnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Sven Johan Patrik som är född 1968 och har titeln VD, Eriksson, Sven Johan Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bror Claes Robert som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Bo Frans Thomas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Siv Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Fjärstedt, Leif Patrik som är född 1972 och har titeln RevisorThidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med B J E Förvaltnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå B J E Förvaltnings Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva åkeri- och grävmaskinrörelse samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är B J E Förvaltnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

B J E Förvaltnings Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Flen arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

B J E Förvaltnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och B J E Förvaltnings Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B J E Förvaltnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Bo Frans Thomas -Eriksson, Sven Johan Patrik

B J E Förvaltnings Aktiebolag har 556416-6022 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.