Medical Care System MCS AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Medical Care System MCS AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Flen här finns det många olika Aktiebolag. Medical Care System MCS AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Flen jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Medical Care System MCS AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556418-9321.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0157-13131 alternativt besöka eller skicka post till Medical Care System MCS AB på följande adress Industriv. 5, 642 34, Flen.

Medical Care System MCS AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Medical Care System MCS AB så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Eva Ann-Kristin som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktutveckling och försäljning av skyddsprodukter t.e.x ögondusch samt utbildning inom (HLR) hjärt-lung-räddning och ABC, området konsultativ verksamhet inom bolagets egna produktområden såsom området ögonskador ävensom idka därmed förenlig verksamhet.