Malma Industrihus AB

Södermanlands län

Information

Malma Industrihus AB är ett av många bolag som finns i Flen. Det är nämligen den kommunen som Malma Industrihus AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Malma Industrihus AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-02-21.

Malma Industrihus AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1992-03-10. Men sedan 2008-02-28 så har Malma Industrihus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till ¤BERGSGATAN ¤12 ¤, 642 60, Malmköping¤malmköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Malma Industrihus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0157-20840.

Flen arbetar för att bolag som Malma Industrihus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Malma Industrihus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning och uthyrning av fastighet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Malma Industrihus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Malma Industrihus AB och det är följande personer, Segerström, Anders Lennart som är född 1947 och har titeln VD, Segerström, Anders Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerström, Stephanie Eva som är född 1986 och har titeln Suppleant, Dahlström, Mats Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Mats Dahlström Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Malma Industrihus AB är 556444-2027.