Vadsbro Lantbrukstjänst Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Flen finns det ett Aktiebolag som heter Vadsbro Lantbrukstjänst Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Vadsbro Lantbrukstjänst Aktiebolag i Södermanlands län. Flen är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Vadsbro Lantbrukstjänst Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1995-02-14 så har Vadsbro Lantbrukstjänst Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Vadsbro Lantbrukstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Flen.

Vill man komma i kontakt med Vadsbro Lantbrukstjänst Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vadsbro Stav, 642 94, Flen. Vi ni istället prata med Vadsbro Lantbrukstjänst Aktiebolag så kan ni göra det på 0157-70103.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom lantbruk och den mekaniska verkstadsindustrin, bedriva äggproduktion, äggpackeri, förvärva och förvalta såväl fast som lös egendom huvudsakligen inom lantbruksområdet, förvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Rolf Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Klas Rolf Bengt som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lundström, Kjell Arne som är född 1946 och har titeln Revisor, Olsson, Stefan Karl Erik som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Vadsbro Lantbrukstjänst Aktiebolag har 556509-7234 som sitt organisationsnummer.