Fågeltransportbolaget i Katrineholm AB

Södermanlands län

Information

556518-1038 är organisationsnummer för företaget Fågeltransportbolaget i Katrineholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fågeltransportbolaget i Katrineholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Flen som är den kommunen som Fågeltransportbolaget i Katrineholm AB finns i.

Fågeltransportbolaget i Katrineholm AB har varit registrerat sedan 1995-08-29 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fågeltransportbolaget i Katrineholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Fågeltransportbolaget i Katrineholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Flen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fågeltransportbolaget i Katrineholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fågeltransportbolaget i Katrineholm AB så kan ni göra det på telefon genom 0157-13022 eller genom brev på följande adress:
Taljav. 4, 642 91, Flen

Bolaget skall utföra transporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fågeltransportbolaget i Katrineholm AB och det är Lundkvist, Robert Birger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Skeppstedt, Siv Katharina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,